Foto: Picasa
Torsdag aften sagde Skibbild-Nøvling-boerne tak for mad til Kirsten Videbæk med en flot buket samt et gavekort - privat foto. Picasa

Fællesspisning giver fællesskab

SKIBBILD-NØVLING | Nyt koncept med fællesspisning på hverdagsaftener er en stor succes i Skibbild-Nøvling

26. April 2013, 20:00
Af Ivan Kristensen

Det er Kirsten Videbæk fra Skibbild-Nøvling Cafeteria, der sammen med sin mand, Johannes Videbæk, står bag ideen med fællesspisning i hallens cafeteria. Tilbuddet har været i alt 12 gange, fordelt på onsdags- og torsdagsaftener gennem hele vintersæsonen, og folk fra området er strømmet til. Såvel børnefamilier som voksne par, enlige og pensionister har benyttet sig af muligheden for at springe over madlavningen i det hjemlige køkken og i stedet bænke sig ved Kirstens spiseborde. Deltagerne udtrykker stor tilfredshed med arrangementet - både maden og det gode fællesskab, som man får med oven i hatten.

Gennemsnitligt har der været 80 spisende gæster, svingende fra ca. 50 til 160 - sidstnævnte antal lokket af hhv. flæskesteg med sprød svær og stegt flæsk med persillesovs.

Kirsten Videbæks koncept med maden til fællesspisningerne er "hverdagsmad med smag, tilberedt af kvalitetsråvarer". Hver gang serveres dagens salat og dagens brød til hovedretten, og der sluttes af med kaffe og tilbehør - alt sammen til en meget overkommelig pris. Maden serveres på ta' selv-bord mellem 17.30 og 19.30 - og mange har "hængt ud" et par gode timer med naboer, venner og bekendte fra byen.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det sker

Kulstykket

TEATER | Det er stadig gang i brunkullene i Tyskland. I Danmark...

På skattejagt

med løverne

Seniorcamping

Igennem en årrække har Indre Mission indbudt til Seniorcamping i Jens...

Påbegyndt istandsættelse

timring | Istandsættelse af Timring Kirke er nu godt igang.

Sommertilbud til vandglade

Svømmeklub lancerer nyt sommertilbud til alle vandglade børn

60 hold må skuffes

REKORD | Vildbjerg Cup sætter endnu en gang rekord.